Hannah Ellis annab meile teada, et ta sai “Kentucky õe” Carly Pierce’ilt

Hannah Ellis Saab loota oma “kallile sõbrale”. Carly Pierce Kantrimuusika tööstuse konsultandina.

“Ta on mu Kentucky õde!” 33-aastane Ellis rääkis ajakirjale Us Weekly reedel, 7. juunil CMA Festis. “Oleme üksteist tundnud nii palju aastaid ja see on suurepärane [ask] Keegi ütleb: “Hei, ma elan seda läbi ja sa oled juba siin, nii et räägi mulle sellest.”

Ellis avastas eriti, et 34-aastane Pierce aitas tal mitu korda professionaalselt läbi viia.

“Ma ütleks, et nagu esimest korda raadiotuuril, andis ta mulle tõesti mingi suuna,” meenutab Ellis. “Lihtsalt mõned kasulikud asjad, millele mõelda, kui lähete ringi ja kohtute nende inimestega ja ütlete julgustavalt: “Oh, siin on see, kuidas sa nendega räägid. Siin on see, mida ma püüan meelde jätta.” Ja nii oli see tõesti lahe.”

Seotud: 8 korda seisid kantrimuusika naisstaarid omal kohal

Aastate jooksul on meid inspireerinud Miranda Lambert, Maren Morris, Carrie Underwood ja teised kantri naisartistid. Morris moodustas omalt poolt koos teiste artistide Brandi Carlyle’i, Amanda Shiresi ja Natalie Hembyga supergrupi The Highmen, mis andis 2019. aasta septembris välja omanimelise debüütalbumi. “Ma olen kindel, et olete sellest kuulnud […]

Ellis andis jaanuaris välja oma debüütalbumi “That Girl”, millel on isiklikud lood, mis kuulajate seas kõlasid.

“Ma kirjutan muusikat, mis on minu lugu, kuid see on tõesti koht, kus inimesed leiavad oma lugusid muusikast, sest just seda armastasin,” räägib Ellis. “See tekitas minus soovi saada kantrimuusika lauljaks, oli tunne, et keegi räägib oma sõnadega minu lugu.”

Ta jätkas: “Minu esimese albumiga, mille ma sel aastal välja andsin, nii väga kui ma seda muusikaliselt armastan ja ma arvan, et seda on tõesti lõbus kuulata, on minu arvates nii armas, kui palju ma näen inimesi sellega suhtlemas. “

Hannah Ellis andis talle kantrimuusika kohta üksikasjalikke nõuandeid Kentucky õde Carly Pierce

Hannah Ellis ja Carly Pierce Getty Images (2)

Ellise sõnul muutub kantrimuusika fännide vanemaks saades suhtelisemaks.

“Teen alati nalja, et 30ndates eluaastates muutute kantrimuusika fänniks, sest järsku on selline tunne: “Oota, südamevalu: tegin ära. Armumine: tegin ära. Joon baaris, et mu ravida. südamevalu.’ : See oli küll,” naljatas ta.

Aitäh!

Olete edukalt tellinud.

Ellis on samuti põnevil, et saab sel suvel esineda oma Hits Live Touril.

“Meil on tegelikult tulemas mõned väga lõbusad etendused, ma ütlen, et Carolinas, sest see on näiteks Raleigh, Põhja-Carolina. Oleme Myrtle Beachis,” ütles ta. “Nii et ma arvan, et saate kulg saab olema väga lõbus. Ja siis ühel neist päevadest, millega ma väljas olen Niko Moon Ja teine ​​olen mina koos Carly Pearce’iga, kes on üks mu kallimaid sõpru. Nii et see peaks olema tõesti lõbus.”

Jeremy Parsonsi reportaažiga

Source link

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *