Ma ei ole volangidega kleit, kuid ma kannan seda lillelist versiooni peaaegu iga nädal

Meil on iganädalased sidusettevõtted. Meile makstakse tasu, kui klõpsate lingil ja sooritate ostu. Lisateavet!

Ma ei olnud kleitide volangide pooldaja. Eelistan võimalusel voolujoonelisemat välimust või plisseeritud seelikut. Nii et kui ma seda võimatult jumalikku kleiti nägin, olin segaduses, miks see mind koheselt tõmbas. Ma arvan, et kõige lihtsam vastus on, et see tundub mulle suurepärane ja see on hea hind. Vähe sellest, volangid ja lilleprint teevad sellest ühe universaalselt meelitava ja sobiva välimuse, mida saate kanda mida iganes vajate. Ostsin selle ja pole pärast seda tagasi vaadanud.

The Dokutu V-kaelusega volangidega minikleit Amazonis ainult 41 dollarit ja ma kannan seda peaaegu iga nädal. See on minu välimus “riietuge, kuid jääge pisut vabaks”, kui ma ei istu arvuti taga ja pean koosolekul osalema või kellegagi isiklikult kohtuma. Sest see on lihtne riietus, mida on hea kanda ja mis paneb mind ennast kandes paremini tundma. Jah, sellel on volangid küll!

Hankige Dokotoo V-kaelusega Ruffle minikleit Amazonist vaid 41 dollari eest!

Sellel on lõbus, sügav V-kaelus, pikk volangidega laienev varrukas, meelitav vöökoht ning ülitähtis seljata väljalõige. Selle A-kujuline serv on piisavalt pikk ja kõik väikesed lilled annavad sellele rohkem võlu, mis tundub maalähedane ja võluv.

Hankige Dokotoo V-kaelusega Ruffle minikleit Amazonist vaid 41 dollari eest!

Nii et kui te pole veel kiigutatud, kaaluge mõne nendest kleitidest haaramist, kui teil on lisaraha. Avastate, et hakkate sellele sagedamini lootma ja teile meeldib selle poole pöörduda, kui olete selle kätte saanud.

Aitäh!

Olete edukalt tellinud.

Hankige Dokotoo V-kaelusega Ruffle minikleit Amazonist vaid 41 dollari eest!

Source link

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *