Miks Kelly Clarkson ei asenda Katy Perryt “American Idoli” kohtunikuna?

Kelly Clarkson (Foto Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic Getty Images kaudu)

Kelly Clarkson Ta paljastas, miks ta ei saa vastutust võtta Katy Perry American Idoli kohtunikuna. Esimene Idoli võitja ei istu kohtunikutooli, sest see viib ta New Yorgist ja tema lastest eemale.

“Ma ei saa seda teha, ma lihtsalt lubasin oma lastele,” ütles Clarkson intervjuus Entertainment Tonightile, mis avaldati laupäeval, 8. juunil. Ja see hoiaks mind LA-s ja sellepärast pidin lahkuma The Voice’ist, grupist, mida ma armastan. Ja ma igatsen neid nii väga.”

Clarkson oli The Voice’i treener 14.–21. hooajal ja naasis soolojooksule 23. hooajal. Clarkson ütles 2023. aastal, et suure osa tema ajast The Voice’is rikkus suhtedraama eksabikaasaga. Brandon Blackstock.

“Täielik avalikustamine, ma tõin suure osa ajast oma näole naeratuse, sest mul oli isiklikus elus palju raskusi,” tunnistas Clarkson eelmise aasta oktoobris. “Õppisin palju selle kohta, millega olen võimeline hakkama saama ja millega mitte. Ma ütlesin The Voice’ile hüvasti ja astusin selle suure sammu. Ma armastan seda perekonda, kuid ma ütlesin: “Mul on raskusi.” Ma ei suuda enam naerda. Ma ei taha naerda.

TK võitis finaalis American Idoli 22. hooaja

Seotud: “American Idoli” finaal: kes võitis 22. hooaja?

American Idol kroonis pühapäeval, 19. mail 22. hooaja finaalis uue tšempioni, kui tiitli nimel võistlesid Abby Carter, Will Moseley ja Jack Blocker. Carter kuulutati võitjaks pärast tema originaallaulu “This Is Not Over” südamlikku esitust. Pärast võitjaks tunnistamist laulis ta Billie Eilishi laulu “What”. […]

Laupäeval ET-ga vesteldes kirjeldas Clarkson oma otsust kolida New Yorki mitte ainult oma lapsed, vaid ka vestlussaade The Kelly Clarkson Show.

“Ma tahtsin meile elu. Ja me naudime parki iga päev ja naudime üksteist,” rääkis ta ET-le. “Lapsevanemana – inimesed saavad sellest aru – saad ainult nii palju aega, kuni nad ei taha sinuga aega veeta.” Ta lisas: See on põhjus [I can’t do Idol]. Need on minu lapsed.”

Aitäh!

Olete edukalt tellinud.

Perry asendust American Idolis pole veel avalikustatud. Alates 2018. aastast tõsielusaates olnud “Rori” laulja teatas oma lahkumisest Idolist veebruaris.

Seotud: “American Idoli” võitjad: kus on praegu Fantasia Barrino ja palju muud?

American Idol sillutas teed tõsieluvõistlustele, et aidata igapäevastel inimestel saavutada oma unistusi muusikastaarist. Sari esilinastus telekanalil Fox 2002. aastal koos staaridest koosneva kohtunikekoguga, kuhu kuulusid Simon Cowell, Paula Abdul ja Randy Jackson. American Idoli uus hooaeg tutvustas Kelly Clarksoni, kellest saab saate esimene läbimurdetäht. […]

“Ma arvan, et see on ilmselt mu viimane saade, mu viimane hooaeg Idoli jaoks,” ütles ta. “Ma mõtlen, et ma armastan Idolit nii väga. See ühendab mind Ameerika südamega, aga ma tunnen, et pean välja minema ja omaenda pulssi tundma, sinust ma räägin?

“Mulle see saade meeldib,” lisas ta. «Aga ma tahan minna maailma vaatama ja võib-olla tuua uut muusikat. Võib-olla tulen tagasi, kui nad mind ühel päeval kätte saavad.”

Source link

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *