Wayne Brady ei tunne pärast ilmumist enam “häbi ega hirmu väljapressimise ees”.

Wayne Brady. Slaven Vlasic / Getty Images

Wayne Brady Suudab elada iseseisvalt alates panseksuaaliks saamisest – ja ta on valmis tähistama oma esimest uhkuse kuud.

“Ma ei hakka enam möllama,” ütles 52-aastane Brady ajalehele Us Weekly eranditult esmaspäeval, 3. juunil Advocate + Out Pride Coveri esitlemispeol. “Ma ei kõnni enam häbi või väljapressimise kartuses ringi – ja see on kõige suurem asi.”

Ta jätkas: „Ma ei teadnud, kuidas saan üle hooldusbarjääri. Ma mõtlesin: “Issand, kui ma midagi ütlen, kas ma kaotan osa publikust, kes vaatab mu saadet ja inimesi, kes vaatavad päevast saadet, ja kas ma kaotan selle?”

Brady tuli kohmakalt avalikkuse ette 2023. aasta augustis. Samuti rõhutas ta meile, et ei pea end “kavaleriks”, öeldes, et teda ei huvita, kuidas teised tema sõidule reageerivad.

Jonathan Groff ütles, et tuli oma venna juurde

Seotud: Kuulsuste väljatuleku lugu

Vaadake tagasi emotsionaalsetele ja inspireerivatele lugudele LGBT-kuulsustest läbi aastate, sealhulgas Wentworth Milleri, Ellen Page, Jodie Foster ja teised.

“Ma tegelikult hoolin sellest väga, sest ma armastan oma tööd. Aga kui te ei suuda mind inimesena aktsepteerida, siis võib-olla pole mu huumor teie jaoks,” ütles ta esmaspäeval. “Võib-olla sa ei peaks mind nägema [or] Võib-olla sa ei peaks mind toetama. On keegi teine, kellele maitseb natuke rohkem vihkamist, kellega saate koos aega veeta.”

Brady on ka lootusrikas, et tema äsja leitud enese aktsepteerimine jõuab tema karjäärini.

“Ma loodan [that] Kui elate oma tõelist elu, peegeldub see teie töös, ” ütles ta. “Nii, et kui ma lähen asjadesse ilma oma kõne katkestamata, on see minu jaoks helgem.”

Wayne Brady pole pärast panseksuaalina väljatulekut enam ühtegi FK-d andnudMatt Winkelmeyer/Getty Images GLAADile

Brady oli varem abielus Mandy Taketa Ja neil on ühine tütar Maile, 21. Ta jääb Taketa ja tema uue partneri lähedaseks.

“Ma olen [have] Vali see pere. Mulle meeldib oma endise naisega olla parim sõber, talle meeldib mind armastada, mulle meeldib armastada tema partnerit. [and] Talle meeldib mind armastada,” ütles Brady. “Ja see on meie asi. See on kõik.”

Nende segatud perekondlikku dünaamikat kajastatakse tulevases vabavormis tõsielusaates Wayne Brady: The Family Remix.

Sharna Burgess Brian Austin Green Endine Megan Fox Hämmastav kolleeg

Seotud: Kuulsused, kes saavad edukalt läbi

See töötab! Ben Affleckil, Jennifer Garneril ja teistel endistel kuulsuspaaridel on erinevad ideed laste kasvatamise kohta, kuid see ei ole takistanud neid seadmast oma laste huvides prioriteediks kaaskatseid. “Sa pead olema samal lainel,” rääkis näitlejanna 2017. aasta novembris TODAY.com-ile Violeti, Seraphina ja lastekasvatuse kohta. […]

“Ma ei ole uhke ainult selle üle, [but] Tunnen vastutust,” selgitas ta. “Ma arvan, et see on noorele naisele [like] Mu tütar kasvab, tema ema ja isa suhe tavapärases mõttes ei toimi, kuid kui näeme, et isa armastab oma ema, toetab ema ja näeb ema toetamas oma isa, ja me ütleme: “Me “Oleme siin ja meil on üksteist,” ja seal pole midagi põnevat, see armastus, mis seal on, arvan, et see läheb tema suhtemudeli suunas palju.

Aitäh!

Olete edukalt tellinud.

Kogu Brady perekond soovib remiksiga “tõestada”, et “Armastus on armastus”. Koomik mängis aga nunnu, kui tahtis saates kohtamist otsida.

“Sa pead häälestama, et näha,” kiusas Brady.

Travis Cronini aruandega

Source link

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *