“American Idoli” vilistlane Colin Stough jagab oma valikuid Katy Perry asendamiseks.

American Idol alum Colin Stouff Üks mäletab asendamist Katy Perry Hindamiskomisjonis: Adele.

“Mulle ei ole tema muusika alati meeldinud, kuid olen teda kui inimest tema tööeetika pärast alati austanud. Selles valdkonnas peab teil olema tööeetika,” rääkis Stough väljaandele Us Weekly ainult 36-aastasest Adelest CMA-s. Fest laupäeval, 8. juunil. “Minu jaoks on tal teistsugune maine. Tal on tõeline muusikamaine, mitte telemaine või midagi sellist. [Fame] See tuleb lihtsalt tema muusikast.”

Kuigi Stough märkis, et ta polnud Adelega kunagi kohtunud, ütles ta, et ta nägi hämmastav välja. Ta lisas: “Tundub, et ta seisab selle eest, mida ta arvab, ja see meeldib mulle tema juures. Mulle meeldiks temaga ühel päeval kohtuda.”

Stough naljatas, et tahaks “Tere” lauljaga “istuda vestlust” selle üle, miks ta on Perry lahkumise järel sellesse rolli ideaalne kandidaat. (39-aastane Perry teatas saatest lahkumisest veebruaris Jimmy Kimmel Live’is!)

Seotud: “American Idol” kohtunikud aastate jooksul ja miks nad lahkusid

Pöörduks! Kui American Idol 2002. aastal Foxis debüteeris, moodustasid kohtunikekogu muusikamänedžer Randy Jackson, koreograaf Paula Abdul ja muusikajuht Simon Cowell. Saate esimese seitsme hooaja jooksul olid kolmik sarja näod koos saatejuht Ryan Seacrestiga. (Kaassaatejuht koomik Brian Dunkleman […]

Stoff oli 2023. aasta veebruaris esilinastunud American Idoli 21. hooaja teine ​​teine ​​koht. Stough ütles, et pärast seda, kui ta osales tõsielusaulmise võistlusel, on suur osa elust muutunud.

“Lihtsalt õnnistusi,” ütles ta. “Üks asi, mis mulle väga meeldib, on see, et muusikatööstus on mind tõesti Jumalale lähemale viinud. Enne seda, kui ma seda tegin, olin ma pisut vaimustuses ja ma tean, et saan lavale astuda, vanduda, teha seda, teha seda, mis sulle ei meeldi. Kuid lõppude lõpuks olen ma jumalakartlik kristlane. Nii et ma armastan teda surmani. See on üks asi, mis on minu isiklikku elu põhjalikult muutnud.

NASHVILLE, TENNESSEE – 08. JUUNI: Colin Stough esineb CMA Close Up Stage’il CMA Fest 2024 ajal Music City Centeris 8. juunil 2024 Tennessee osariigis Nashville’is. (Foto Tibrina Hobson / Getty Images) Tibrina Hobson / Getty Images

Stough jätkas: “Lihtsalt kellekski olemine on tõesti veel üks oluline asi. Ja see on suurepärane ja ma lihtsalt armastan kõike.”

Fännide reaktsiooni kohta, mille ta pärast saadet on saanud, ütleb Stouff, et “see on hullumeelne”. Ta lisas: “See on hea põhjus [I] Kui olete pärit linnast, kus te tegelikult ei tee palju. Igal poisil on kõva tagumik, sa tead, mida ma mõtlen? Nii et veidi teistsugune olemine näitab, et see inimestele väga-väga meeldib.”

Aitäh!

Olete edukalt tellinud.

Seotud: “American Idoli” võitjad: kus nad praegu on?

American Idol sillutas teed tõsieluvõistlustele, et aidata igapäevastel inimestel saavutada oma unistusi muusikastaarist. Sari esilinastus telekanalil Fox 2002. aastal koos staaridest koosneva kohtunikekoguga, kuhu kuulusid Simon Cowell, Paula Abdul ja Randy Jackson. American Idoli uus hooaeg tutvustas Kelly Clarksoni, kellest saab saate esimene läbimurdetäht. […]

Stoof, kelle uus EP ilmub juulis, räägib avameelselt ka emotsioonidest, millega ta esinedes kokku puutub.

“Mul on väga raske näidata oma haavatavust ja pehmet poolt. Täpselt selline, nagu ma üles kasvasin,“ ütles ta ja lisas, et tema bänd on tema „turvaline ruum“.

Jeremy Parsonsi reportaažiga

Source link

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *