Brooke Eden kajastab oma abielu Trisha Yearwoodiga

Brook Eden Vaadates tagasi talle ja ta naisele Hillary Hooverkohta abielu – milline riik Legend ja abikaasa-abikaasa duo Trisha Yearwood Ja Garth Brooks oli osa sellest.

“Ma mõtlen, see oli täiesti hull,” ütles 35-aastane Eden reedel, 7. juunil CMA Festis eksklusiivselt ajalehele Us Weekly. [of] Nii Hillary kui mina, meie suhe, minu karjäär, tema karjäär ja kõik muu.

Eden kirjeldas üksikasjalikult, kuidas Underwoodist (59) sai paari pulmakorraldaja, märkides, et pärast seda, kui tema ja kantriikooni laulis 2021. aastal Grand Ole Opry’s laulu “She’s in Love With the Girl”, tahtis Yearwood aidata igal võimalikul viisil.

“[Hilary and I] Just kihlus. Nii et olime Opryga läbi ja meil oli palju emotsioone ning Trisha ütles: “Tüdruk, mida ma siin pulmas teen? Kas ma olen lilleneiu? Kas ma olen peigmees? Milliseid ülesandeid ma täidan? Nagu mida ma teha saan? Kas ma teen oma suurepärase kuulsa kana? sest [she] oskab süüa teha!”

Seotud: Kantrimuusika suurim paar

Olgu keskkooli kallikesed või teine ​​võimalus armastuseks, selle riigi paarid on selles pikas perspektiivis. Faith Hillil ja Tim McGrawil on olnud armastuslugu läbi aegade. Nad sõlmisid 1996. aastal sõlme ning tervitasid vastavalt 1997., 1998. ja 2001. aastal tütreid Gracie, Maggie ja Audrey. vaatamata […]

Ta jätkas: “Ja millegipärast selgus, et ta täidab oma kohustuse. Meie [asked] Ja ta ütles: “Mul oleks nii suur au.” Nii et me olime ühel päeval nende majas ja rääkisime, kuidas me etendust teha tahame. Garth astus sisse ja me küsisime: “Kas sa tahad meie vahekäiku laulda?” Ja ta ütles: “Mul oleks au. Mis laulu? Ja me olime nagu: “Et sa tunneksid minu armastust.” Ja jah, see oli metsik.”

Brooke Eden räägib oma pulmadest Trisha Yearwoodiga

Brooke Eden, Garth Brooks ja Trisha Yearwood Getty Images (2)

34-aastased Eden ja Hoover, kes ootavad praegu oma esimest ühist last, abiellusid 2022. aastal kahe tseremoonial. Esimene oli intiimne koosviibimine Nashville’is, kus osalesid perekond ja lähedased sõbrad, kus osalesid Brooks (62) ja Yearwood.

Trisha Yearwood ja Garth Brooks saadavad

Seotud: Garth Brooksi ja Trisha Yearwoodi suhe: ajaskaala

Garth Brooks ja Trisha Yearwood on kantrimuusika üks kuulsamaid paare, kuid neil on kindlasti olnud tõusud ja mõõnad. “Inimesed arvasid: “Noh, kaks kuulsust, kes tegutsevad samas äris, nad ei pea vastu,” rääkis Yearwood 2018. aastal ajalehele Us Weekly. “Olen sellesse perekonda investeerinud, seda ma tahan endale. […]

Sama aasta oktoobris osalesid 140 paari sõpra ja pereliiget oma teises pulmas Paradisus Playa del Carmeni kuurordis Playa del Carmenis, Mehhikos.

Aitäh!

Olete edukalt tellinud.

Brooke Eden räägib oma pulmadest Trisha Yearwoodiga

Hilary Hoover ja Brooke Eden Tibrina Hobson / Getty Images GLAADile

Mis puudutab järgmist sammu tema ja Hooveri teekonnal paarina, siis Eden ütles meile, et ootab pikisilmi oma naisega lapsevanemaks saamist.

“See sidus meid veelgi tugevamalt,” ütles Eden paari kohta, kes läbisid IVF ja Hoover rasestus. “Nüüd juba teadmine, et tema kõhus kasvab väike beebi ja me hakkame seda last üles kasvatama, on see nii hämmastav ja hirmutav. Ja teate, mu emakaru instinktid hakkavad just välja lööma. See on natuke hirmutav.”

Aruanne Jeremy Parsonsilt

Source link

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *